put video as background in segmentation template

  • Michele,

    Thanks for your question.

    Are you sure you are using the latest Snap Camera and Lens Studio product?

    Best regards,
    Pavel

    Comment actions Permalink
  • Hi.

    Lens Studio is 3.0.0, no updates are found.
    Snap Camera was 1.8.0; checking update i installed 1.8.1. 

    File info says anyway 1.8.0:

     

     

    even after downloading the sw from the website and reinstalling. "Check for updates" menu says:

     

     

    The problem with video is still there anyway. My lens is "bck via col vento".

    Any idea?

    Comment actions Permalink
  • Hm, it seems to work for me. Can you please share some details for your config - macOS version and GPU.

    Thanks,
    Pavel

    Comment actions Permalink
  • Here it is. thanks.

    Comment actions Permalink
  • dear,

     

    today it works! Perhaps a reboot was needed after the update?

    regards

    michele

    Comment actions Permalink
  • Could you please check now?

    I modified the lens adding the same video on a texture. The texture is disabled tapping. On Lens Studio, i can see the video both on the background and on the texture, On Snap Camera, the video doesn't start anymore on both.

    here a screenshot after disabling the front texture: 

    Comment actions Permalink
  • Today it works. I can see video. Don't know: sound like a reboot can make the new lenses work after installing. Is it possible?

    Comment actions Permalink
  • Michele,

    Thanks for report, we are also experiencing that video don't work stably in Snap Camera and researching for a fix.

    Best regards,
    Pavel

    Comment actions Permalink
  • Thanks.

    Another issue i found, and that I hope can help you to fix, is that sometimes my lens "bck via col vento" still fail loading video, and shows a black image instead. All times this happens, is because I'm offline. Going online and restarting snap camera solves. This is a problem for my setup as I'd need the favourites lens to work even if we're offline.

     

    regards

    michele

    Comment actions Permalink
Have a comment?

Please sign in to leave a comment.

We're here to help! We just need a little bit of information...

What system are you using?

Have you downloaded the latest version of Lens Studio?

Please download the latest version of Lens Studio. If you still run into this issue, please come back and report it!

Is this issue causing Lens Studio to crash?

What system do you run Lens Studio on?

Version

Graphics

Follow the next steps to help us solve your issue:

  • Copy and paste this text into your TerminalCommand Window
    open ~/Library/Preferences/Snap/Lens\ Studio/ %LOCALAPPDATA%\Snap\Lens Studio Copy Text
  • Press ReturnEnter to run the command. The Lens Studio folder will automatically open
  • Prepare to upload your files: zip the "Log" Folder by right-clicking and choosing "compress."
    Locate the Log.txt file right above it.

    Attach a screenshot of the issue:

Name:

Email:

What is this most relevant to?

Please enter a brief description of your issue:

Thanks for submitting this issue.

Unfortunately, it's likely due to the operating system or hardware you're using – since they don't meet the system requirements for Lens Studio.

Still, we hear you loud and clear, and are logging the issue in case there's ever a workaround we can provide!

Minimum Requirements

Operating System: Windows 10 (64 bit); MacOS 10.11+

Hardware: Minimum of Intel Core i3 2.5Ghz or AMD Phenom II 2.6Ghz with 4 GB RAM; Intel HD Graphics 4000 / Nvidia GeForce 710 / AMD Radeon HD 6450 or better; screen resolution of 1280x768 or higher

We'll try to resolve this issue as soon as possible. Thanks for letting us know about it!

Keep an eye out for a followup email from us. We may have a couple more questions for you, or we might already have a solution to offer.

Happy creating!