The forum on this site is closed for new comments and posts. Continue the conversation in the new forum, and learn more here.

It does not fit the screen

  • Settings > Display > Scale and layout > 100%

    Comment actions Permalink
  • Thank you!

    Comment actions Permalink
  • I have another problem now, I'm unable to pair my mobile, it says "something went wrong", I did not have this problem with my previous lens project but I have it now, what should I do?

    Comment actions Permalink
  • It’s a internet issue “something went wrong” only pops up when your internet is not working on lens studio

    Comment actions Permalink
  • No, I'm able to browse very well and do other things except for pairing, it's been the same since the last 2 days.

    Comment actions Permalink
  • Weird

    Click the panel on the top and click Disconnect after you disconnect reconnect and check if that helps

    Comment actions Permalink
  • The panel is called Pairing

    Comment actions Permalink
  • Thanks but it didn't work, It worked only after reinstalling snapchat

    Comment actions Permalink
  • It's only work on snapchat. You can check some files which make errors and restore some of their data.

    Comment actions Permalink
  • Figured out what should be blamed for it on my system. In the home windows show settings the scale and format changed into set to a hundred and fifty%. Setting it to a hundred% fixed the issue, but I can see why 150% is recommended. Read more about it.

    Comment actions Permalink
  • It's just work on snapchat. You can check a few records which make blunders and reestablish a portion of their information.

    Comment actions Permalink
  • yes its work on snapchat too. you can check i also did this with some cool built templates

    Comment actions Permalink

We're here to help! We just need a little bit of information...

What system are you using?

Have you downloaded the latest version of Lens Studio?

Please download the latest version of Lens Studio. If you still run into this issue, please come back and report it!

Is this issue causing Lens Studio to crash?

What system do you run Lens Studio on?

Version

Graphics

Follow the next steps to help us solve your issue:

  • Copy and paste this text into your TerminalCommand Window
    open ~/Library/Preferences/Snap/Lens\ Studio/ %LOCALAPPDATA%\Snap\Lens Studio Copy Text
  • Press ReturnEnter to run the command. The Lens Studio folder will automatically open
  • Prepare to upload your files: zip the "Log" Folder by right-clicking and choosing "compress."
    Locate the Log.txt file right above it.

    Attach a screenshot of the issue:

Name:

Email:

What is this most relevant to?

Please enter a brief description of your issue:

Thanks for submitting this issue.

Unfortunately, it's likely due to the operating system or hardware you're using – since they don't meet the system requirements for Lens Studio.

Still, we hear you loud and clear, and are logging the issue in case there's ever a workaround we can provide!

Minimum Requirements

Operating System: Windows 10 (64 bit); MacOS 10.11+

Hardware: Minimum of Intel Core i3 2.5Ghz or AMD Phenom II 2.6Ghz with 4 GB RAM; Intel HD Graphics 4000 / Nvidia GeForce 710 / AMD Radeon HD 6450 or better; screen resolution of 1280x768 or higher

We'll try to resolve this issue as soon as possible. Thanks for letting us know about it!

Keep an eye out for a followup email from us. We may have a couple more questions for you, or we might already have a solution to offer.

Happy creating!