"Invalid" & "This lens has errors" but no errors in logger and it works perfectly

  • Hi Moe,

    Thank you for reaching out!

    We will follow up with you via email to get this resolved.

    Cheers,

    Karolina

    Comment actions Permalink
  • Hi Karolina,

    This issue has been resolved now thank you :)

    I went through all the scripts I had and found one that had an error:

    ________________________________

    // Bind the function to mouth opened event.

     

    var mouthOpenEvent = script.createEvent("MouthOpenedEvent");

     

    mouthOpenEvent.bind(enableItem)

     

    // Bind the function to mouth closed event.

     

    var mouthOpenEvent = script.createEvent("MouthClosedEvent");

     

    mouthOpenEvent.bind(disableItem)

    ________________________________

     

    I corrected that AND disabled the script just in case and it worked.

    Resubmitted the lens again and it went through! YAY!

    Live lens with Invalid update ID: ebcb3ec9-ed47-4c8e-96ad-5846aa7f0ce5

    Final Live lens ID:  cc7fe89f-43ba-4f01-8fd9-b62c76ee271c

     

    PS: for the My Lenses window, if we can have a way of organizing or managing all the lenses that would be very helpful for people who publish a lot of lenses.

    A simple grouping, sorting system with the option to delete a lens would make life a lot easier cause now I can see ALL the lenses I've ever published (Live, Offline, invalid and even test submissions).

    Again thank you for taking the time, much appreciated :)

    Comment actions Permalink
Have a comment?

Please sign in to leave a comment.

We're here to help! We just need a little bit of information...

What system are you using?

Have you downloaded the latest version of Lens Studio?

Please download the latest version of Lens Studio. If you still run into this issue, please come back and report it!

Is this issue causing Lens Studio to crash?

What system do you run Lens Studio on?

Version

Graphics

Follow the next steps to help us solve your issue:

  • Copy and paste this text into your TerminalCommand Window
    open ~/Library/Preferences/Snap/Lens\ Studio/ %LOCALAPPDATA%\Snap\Lens Studio Copy Text
  • Press ReturnEnter to run the command. The Lens Studio folder will automatically open
  • Prepare to upload your files: zip the "Log" Folder by right-clicking and choosing "compress."
    Locate the Log.txt file right above it.

    Attach a screenshot of the issue:

Name:

Email:

What is this most relevant to?

Please enter a brief description of your issue:

Thanks for submitting this issue.

Unfortunately, it's likely due to the operating system or hardware you're using – since they don't meet the system requirements for Lens Studio.

Still, we hear you loud and clear, and are logging the issue in case there's ever a workaround we can provide!

Minimum Requirements

Operating System: Windows 10 (64 bit); MacOS 10.11+

Hardware: Minimum of Intel Core i3 2.5Ghz or AMD Phenom II 2.6Ghz with 4 GB RAM; Intel HD Graphics 4000 / Nvidia GeForce 710 / AMD Radeon HD 6450 or better; screen resolution of 1280x768 or higher

We'll try to resolve this issue as soon as possible. Thanks for letting us know about it!

Keep an eye out for a followup email from us. We may have a couple more questions for you, or we might already have a solution to offer.

Happy creating!