LENSES AREN'T WORKING

  • I believe you have to have a certain amount of people click or use the lens for the statistics to show.  Also, they only update once a day.  

    Comment actions Permalink
  • I can see my statistics.  The issue is that the actual lenses aren't launching properly.  I receive a "Nothing to see here" error when attempting to launch from the snapcodes.

    Comment actions Permalink
  • I see. You may have to resubmit the lens. That may work. Start a new project... Update existing lens and replace the initial lens.

    Comment actions Permalink
  • Having the exact same problem. Resubmitting the lens will generate a new snapcode, which is a huge problem when the snapcode has been distributed in printed form, which is in our case. Lens Studio reports Status: "Live", Scans: 1000+ .What is the problem?

    Comment actions Permalink
  • Oh no!  Did resubmitting the lens fix the issue with the lens not launching Emil?

    Comment actions Permalink
  • Hi All,

    Happy to look into this. I'll follow up with you offline filmjamie & Emil. Be on the lookout for an email from us.

    Cheers,

    Karolina

    Comment actions Permalink
  • Hi All,

    Any Update on this topic please?  am in this forum because of this problem.

    Regards.

     

     

    Comment actions Permalink
  • Hi Mahdy,

    Reaching out to you via email for more information.

    Cheers,

    Karolina

    Comment actions Permalink
Have a comment?

Please sign in to leave a comment.

We're here to help! We just need a little bit of information...

What system are you using?

Have you downloaded the latest version of Lens Studio?

Please download the latest version of Lens Studio. If you still run into this issue, please come back and report it!

Is this issue causing Lens Studio to crash?

What system do you run Lens Studio on?

Version

Graphics

Follow the next steps to help us solve your issue:

  • Copy and paste this text into your TerminalCommand Window
    open ~/Library/Preferences/Snap/Lens\ Studio/ %LOCALAPPDATA%\Snap\Lens Studio Copy Text
  • Press ReturnEnter to run the command. The Lens Studio folder will automatically open
  • Prepare to upload your files: zip the "Log" Folder by right-clicking and choosing "compress."
    Locate the Log.txt file right above it.

    Attach a screenshot of the issue:

Name:

Email:

What is this most relevant to?

Please enter a brief description of your issue:

Thanks for submitting this issue.

Unfortunately, it's likely due to the operating system or hardware you're using – since they don't meet the system requirements for Lens Studio.

Still, we hear you loud and clear, and are logging the issue in case there's ever a workaround we can provide!

Minimum Requirements

Operating System: Windows 10 (64 bit); MacOS 10.11+

Hardware: Minimum of Intel Core i3 2.5Ghz or AMD Phenom II 2.6Ghz with 4 GB RAM; Intel HD Graphics 4000 / Nvidia GeForce 710 / AMD Radeon HD 6450 or better; screen resolution of 1280x768 or higher

We'll try to resolve this issue as soon as possible. Thanks for letting us know about it!

Keep an eye out for a followup email from us. We may have a couple more questions for you, or we might already have a solution to offer.

Happy creating!