2D animation

  • Hi Justin, I might need a bit more information here. 

    What is your inputted texture size of a single frame of your animation?

    Is the Top and Left Crop values being set to 10000 automatically or is that something you did?

    Generally speaking, you shouldn't modify the Crop setting. Just keep Autodetect enable and leave Top, Left, Right and Bottom alone. 

     

    Comment actions Permalink
  • Hello,

     

    I am having the exact same problem. I inputted a series of JPGs, did not modify any of the default/settings values, autodetect is on, and the same 10000 value has been set,  with the same error message.

    Comment actions Permalink
  • Hi Victor, can you please send me some info on the first frame of your animation? Specifically the width (pixels), height (pixels) and size of the file. Thanks!

    Comment actions Permalink
Have a comment?

Please sign in to leave a comment.

We're here to help! We just need a little bit of information...

What system are you using?

Have you downloaded the latest version of Lens Studio?

Please download the latest version of Lens Studio. If you still run into this issue, please come back and report it!

Is this issue causing Lens Studio to crash?

What system do you run Lens Studio on?

Version

Graphics

Follow the next steps to help us solve your issue:

  • Copy and paste this text into your TerminalCommand Window
    open ~/Library/Preferences/Snap/Lens\ Studio/ %LOCALAPPDATA%\Snap\Lens Studio Copy Text
  • Press ReturnEnter to run the command. The Lens Studio folder will automatically open
  • Prepare to upload your files: zip the "Log" Folder by right-clicking and choosing "compress."
    Locate the Log.txt file right above it.

    Attach a screenshot of the issue:

Name:

Email:

What is this most relevant to?

Please enter a brief description of your issue:

Thanks for submitting this issue.

Unfortunately, it's likely due to the operating system or hardware you're using – since they don't meet the system requirements for Lens Studio.

Still, we hear you loud and clear, and are logging the issue in case there's ever a workaround we can provide!

Minimum Requirements

Operating System: Windows 10 (64 bit); MacOS 10.11+

Hardware: Minimum of Intel Core i3 2.5Ghz or AMD Phenom II 2.6Ghz with 4 GB RAM; Intel HD Graphics 4000 / Nvidia GeForce 710 / AMD Radeon HD 6450 or better; screen resolution of 1280x768 or higher

We'll try to resolve this issue as soon as possible. Thanks for letting us know about it!

Keep an eye out for a followup email from us. We may have a couple more questions for you, or we might already have a solution to offer.

Happy creating!