The forum on this site is closed for new comments and posts. Continue the conversation in the new forum, and learn more here.
  • Hey Roman,

    Huge fan of this Lens and all of the features you integrated into one complete Lens package.

    I did notice a little blip of the default checkered texture appear though at Lens start. Did you notice that?

    Cheers,
    Kaitlyn

    Comment actions Permalink
  • Hey Kaitlyn, thank you for your valuable feedback. I do notice the brief blink of the default checkered texture - i'm wondering whether the multiple resources in my lens are causing it - i have a few animations going on at the same time, sound, and the loading of the background with a head binding mask. I'm removing unnecessary resources and making it lighter to see if that's the cause of it. At the beginning i thought it was during debugging and randomly, but now i see it consistently. This is the first time it's happened with a lens in which i've added a background with a head mask, all the others don't do that. Thanks for noticing as always and giving feedback. Greatly appreciated!

    Comment actions Permalink
  • Of course! No problem - let me know if you need any help fixing.

    Comment actions Permalink

We're here to help! We just need a little bit of information...

What system are you using?

Have you downloaded the latest version of Lens Studio?

Please download the latest version of Lens Studio. If you still run into this issue, please come back and report it!

Is this issue causing Lens Studio to crash?

What system do you run Lens Studio on?

Version

Graphics

Follow the next steps to help us solve your issue:

  • Copy and paste this text into your TerminalCommand Window
    open ~/Library/Preferences/Snap/Lens\ Studio/ %LOCALAPPDATA%\Snap\Lens Studio Copy Text
  • Press ReturnEnter to run the command. The Lens Studio folder will automatically open
  • Prepare to upload your files: zip the "Log" Folder by right-clicking and choosing "compress."
    Locate the Log.txt file right above it.

    Attach a screenshot of the issue:

Name:

Email:

What is this most relevant to?

Please enter a brief description of your issue:

Thanks for submitting this issue.

Unfortunately, it's likely due to the operating system or hardware you're using – since they don't meet the system requirements for Lens Studio.

Still, we hear you loud and clear, and are logging the issue in case there's ever a workaround we can provide!

Minimum Requirements

Operating System: Windows 10 (64 bit); MacOS 10.11+

Hardware: Minimum of Intel Core i3 2.5Ghz or AMD Phenom II 2.6Ghz with 4 GB RAM; Intel HD Graphics 4000 / Nvidia GeForce 710 / AMD Radeon HD 6450 or better; screen resolution of 1280x768 or higher

We'll try to resolve this issue as soon as possible. Thanks for letting us know about it!

Keep an eye out for a followup email from us. We may have a couple more questions for you, or we might already have a solution to offer.

Happy creating!