Création filtre, pas d'affichage

  • [FRANCAIS] Bonjour Clément,

    Tout d'abord, pour que tu puisses recevoir une réponse rapidement, je te conseille d'écrire sur le forum en anglais.

    En ce qui concerne ta lentille, as-tu regardé dans ton manager de lentilles si tu avais bien activé la lentille à tout le monde (mode "online") et pas en mode "hidden" c'est à dire en mode caché ? Le mode "hidden" sous-entend que la lentille n'est utilisable seulement pour les personnes ayant le lien de la lentille et bien sûr n'apparaîtra pas sur le compte où tu as publié ta lentille. Il se peut également que ta lentille soit en mode offline et dans ce cas-là, elle n'apparaîtra nulle part et sera inutilisable. Si ta lentille est bien en mode "online", et que tu viens de la publier, il est normal que ta lentille n'apparaisse pas encore sur les barres de recherches ni sur le profil du compte, car les serveurs ne se mettent pas à jour automatiquement et demande un peu de patience.

    En espérant avoir répondu à ta question !

    [ENGLISH] Hello Clément,
    First of all, so that you can receive an answer quickly, I advise you to write on the forum in English.

    Regarding your lens, did you check in your lens manager if you had activated the lens to everyone (online mode) and not in "hidden" mode? The "hidden" mode implies that the lens is only usable for people who have the link of the lens and of course will not appear on the account where you published your lens.
    It is also possible that your lens is in offline mode and in this case it will not appear anywhere and will be unusable.
    If your lens is in "online" mode, and you have just published it, it is normal that your lens does not yet appear on the search bars or on the account profile because the servers do not update automatically and require a little patience.
    I hope I've answered your question!

    Comment actions Permalink
  • The lens takes a few hours to appear

    Comment actions Permalink
Have a comment?

Please sign in to leave a comment.

We're here to help! We just need a little bit of information...

What system are you using?

Have you downloaded the latest version of Lens Studio?

Please download the latest version of Lens Studio. If you still run into this issue, please come back and report it!

Is this issue causing Lens Studio to crash?

What system do you run Lens Studio on?

Version

Graphics

Follow the next steps to help us solve your issue:

  • Copy and paste this text into your TerminalCommand Window
    open ~/Library/Preferences/Snap/Lens\ Studio/ %LOCALAPPDATA%\Snap\Lens Studio Copy Text
  • Press ReturnEnter to run the command. The Lens Studio folder will automatically open
  • Prepare to upload your files: zip the "Log" Folder by right-clicking and choosing "compress."
    Locate the Log.txt file right above it.

    Attach a screenshot of the issue:

Name:

Email:

What is this most relevant to?

Please enter a brief description of your issue:

Thanks for submitting this issue.

Unfortunately, it's likely due to the operating system or hardware you're using – since they don't meet the system requirements for Lens Studio.

Still, we hear you loud and clear, and are logging the issue in case there's ever a workaround we can provide!

Minimum Requirements

Operating System: Windows 10 (64 bit); MacOS 10.11+

Hardware: Minimum of Intel Core i3 2.5Ghz or AMD Phenom II 2.6Ghz with 4 GB RAM; Intel HD Graphics 4000 / Nvidia GeForce 710 / AMD Radeon HD 6450 or better; screen resolution of 1280x768 or higher

We'll try to resolve this issue as soon as possible. Thanks for letting us know about it!

Keep an eye out for a followup email from us. We may have a couple more questions for you, or we might already have a solution to offer.

Happy creating!