Doesn`t work material editor and supgraph editor in all projects.

  • Hi Pavel,

    Thanks for sharing screenshots, it's helpful.

    Can you clarify some details: If you double click the material in inspector, does Lens Studio do anything? 

    and when you say choosing a color breaks the material, what does it mean by "break"

    Thank you in advance!

    Jonathan 

    Comment actions Permalink
  • Hi, thanks for the feedback!
    1. I do not see anything, only an empty graph editor and nothing else happens.

    2. If I try to choose a color in the materials, this material will look only with white color or the 3d model will disappear.

    I recorded the video you can check it in this link: https://youtu.be/SdO9u_Ji_N0 

    It will be more helpful for understanding.
    In left corner you can see the mouse and buttons what I pressed.

    Comment actions Permalink
  • Hi Pavel! 

    Thank you for sending the video, it's super helpful. Let me reach out to a couple team members to get their help.

    Cheers,
    Jonathan 

    Comment actions Permalink
  • Hi Pavel, 

    Can you reproduce this issue, then go back to the home screen and press the Report an Issue button?

    Then in the description write a link to this thread so we can reference it.

    Thank you in advance!

    Jonathan 

     

     

    Comment actions Permalink
  • Hi, Jonathan Solichin!

    I made it like this.


    Bug Report with Installation_id: d55b7a2c-327b-4574-ac36-0a69cc6aa42d

    Comment actions Permalink
  • Thanks for sending the logs Pavel! We've sent it to the engineering team to take a deeper look!

    Comment actions Permalink
Have a comment?

Please sign in to leave a comment.

We're here to help! We just need a little bit of information...

What system are you using?

Have you downloaded the latest version of Lens Studio?

Please download the latest version of Lens Studio. If you still run into this issue, please come back and report it!

Is this issue causing Lens Studio to crash?

What system do you run Lens Studio on?

Version

Graphics

Follow the next steps to help us solve your issue:

  • Copy and paste this text into your TerminalCommand Window
    open ~/Library/Preferences/Snap/Lens\ Studio/ %LOCALAPPDATA%\Snap\Lens Studio Copy Text
  • Press ReturnEnter to run the command. The Lens Studio folder will automatically open
  • Prepare to upload your files: zip the "Log" Folder by right-clicking and choosing "compress."
    Locate the Log.txt file right above it.

    Attach a screenshot of the issue:

Name:

Email:

What is this most relevant to?

Please enter a brief description of your issue:

Thanks for submitting this issue.

Unfortunately, it's likely due to the operating system or hardware you're using – since they don't meet the system requirements for Lens Studio.

Still, we hear you loud and clear, and are logging the issue in case there's ever a workaround we can provide!

Minimum Requirements

Operating System: Windows 10 (64 bit); MacOS 10.11+

Hardware: Minimum of Intel Core i3 2.5Ghz or AMD Phenom II 2.6Ghz with 4 GB RAM; Intel HD Graphics 4000 / Nvidia GeForce 710 / AMD Radeon HD 6450 or better; screen resolution of 1280x768 or higher

We'll try to resolve this issue as soon as possible. Thanks for letting us know about it!

Keep an eye out for a followup email from us. We may have a couple more questions for you, or we might already have a solution to offer.

Happy creating!