The forum on this site is closed for new comments and posts. Continue the conversation in the new forum, and learn more here.

Not able to select script inputs

  • It looks like I can't add 2 scripts to the same object.

    Made 2 separate objects and it worked.

    Comment actions Permalink
  • It broke again.

     

    Basically there seems to be a bug on linking Component.ScriptComponent.

    Sometimes it works, sometimes it doesn't.

    As you can see on the screenshot is says 

    "20:59:55 Failed to parse script: Invalid value name 'mySlider;' at line: 7"

     

    How do I fix this bug?

    thanks

     

    Comment actions Permalink
  • Hi, Marco Vanossi !

    Looks like you have an error in one of other scripts present in a scene. Could you please find that script and fix an error? Or you can disable all other sceneObjects except the one with your script and see if it helps.

    Also please make sure that you saved changes in a script. 

    If that doesn't help could you please send me your project I'll figure out what is wrong. 

     

    Also : you can add as many scripts to one object as you want. 

    You can either have them in separate Components, like this: 

    Or have to scripts in one component. In this case . their input's will be combined: 

     

    Best 

    Olha

    Comment actions Permalink
  • Hi, Marco Vanossi

    as for this : "20:59:55 Failed to parse script: Invalid value name 'mySlider;' at line: 7" please be sure that you don't have semicolon (' ; ') on the lines with custom inputs 

    Best 

    Olha

    Comment actions Permalink

We're here to help! We just need a little bit of information...

What system are you using?

Have you downloaded the latest version of Lens Studio?

Please download the latest version of Lens Studio. If you still run into this issue, please come back and report it!

Is this issue causing Lens Studio to crash?

What system do you run Lens Studio on?

Version

Graphics

Follow the next steps to help us solve your issue:

  • Copy and paste this text into your TerminalCommand Window
    open ~/Library/Preferences/Snap/Lens\ Studio/ %LOCALAPPDATA%\Snap\Lens Studio Copy Text
  • Press ReturnEnter to run the command. The Lens Studio folder will automatically open
  • Prepare to upload your files: zip the "Log" Folder by right-clicking and choosing "compress."
    Locate the Log.txt file right above it.

    Attach a screenshot of the issue:

Name:

Email:

What is this most relevant to?

Please enter a brief description of your issue:

Thanks for submitting this issue.

Unfortunately, it's likely due to the operating system or hardware you're using – since they don't meet the system requirements for Lens Studio.

Still, we hear you loud and clear, and are logging the issue in case there's ever a workaround we can provide!

Minimum Requirements

Operating System: Windows 10 (64 bit); MacOS 10.11+

Hardware: Minimum of Intel Core i3 2.5Ghz or AMD Phenom II 2.6Ghz with 4 GB RAM; Intel HD Graphics 4000 / Nvidia GeForce 710 / AMD Radeon HD 6450 or better; screen resolution of 1280x768 or higher

We'll try to resolve this issue as soon as possible. Thanks for letting us know about it!

Keep an eye out for a followup email from us. We may have a couple more questions for you, or we might already have a solution to offer.

Happy creating!